SPONTANE ACTIE

In verband met de huidige situatie in Nederland is de leeromgeving Laat eens zien!  van Cédicu gratis beschikbaar.

Algemeen:
Het idee om de leeromgeving Laat eens zien!  openbaar te zetten, is een spontane actie van het Cédicu-team. Deze omgeving wordt normaliter aangeboden aan het basisonderwijs en niet rechtstreeks aan de consument. Toch vinden we het belangrijk dat de leerlingen van het basisonderwijs de mogelijkheid krijgen om te genieten en te leren van hetgeen dat in deze leeromgeving wordt aangeboden.

Meer info: www.cedicu.nl

Tablet/PC:
Deze leeromgeving is alleen te bekijken op tablets (alle merken), digiborden en PC's/laptops. De website is niet responsive.

Inloggen:
In de lespakketten/themalessen zijn opdrachten verwerkt. Om te zien wat jouw scores zijn, moet je even een account aanmaken. Uiteraard houden wij hierbij de AVG richtlijnen aan. Alle overige onderdelen van de leeromgeving zijn vrij toegankelijk.

Termijn:
Deze leeromgeving zal online en openbaar blijven zolang de basisscholen in Nederland gesloten zijn.

Helpdesk:
Zoals gemeld is dit een spontane actie van het Cedicu-team. Hierdoor zijn wij niet in staat om op korte termijn een complete helpdesk in te richten voor eventuele vragen. Excuus daarvoor.

2006 - 2020:
Deze leeromgeving is enkele jaren geleden speciaal voor het Nederlandse basisonderwijs in het leven geroepen. Het kan dus zijn dat je filmfragmenten voorbij ziet komen die gedateerd zijn.