Inhoudelijke vragen

Abonnementen

Wat krijg ik wanneer ik een proefabonnement neem?

Wanneer u een proefabonnement op Laat eens zien! neemt, krijgt u gedurende de proefperiode toegang tot de volledige leeromgeving. Bij een jaarabonnement is echter de mogelijkheid inbegrepen om 10 gratis thuisgebruik-accounts voor leerkrachten aan te maken. Deze optie is bij een proefabonnement niet beschikbaar.

Wordt een proefabonnement na afloop automatisch stopgezet?

Ja, wanneer de proefperiode ten einde is, wordt het proefabonnement automatisch stopgezet. Als u daarna een jaarabonnement wilt, kunt u deze bestellen via onze website.

Ik wil mijn abonnement op Laat eens zien! opzeggen. Hoe doe ik dat?

Opzeggen van het abonnement dient schriftelijk (e-mail of per post) te geschieden. Vermeld hierin duidelijk de gegevens van uw school. Opzeggen kan uiterlijk twee maanden voor afloop van de licentieperiode, die loopt per kalenderjaar.

Ik heb een abonnement op Laat eens zien! en op de Rekentuin. Hoe komt deze koppeling tot stand? Moet ik nog dingen ondernemen of gaat dit vanzelf?

Wanneer u voor zowel de Rekentuin als Laat eens zien! een abonnement hebt, heeft u binnen de Rekentuin direct toegang tot geschikte instructievideo's. U ziet een wolkje bij een bordje in de Rekentuin als er geschikte instructievideo's voor dat domein beschikbaar zijn. Als een leerling hierop klikt komt hij/zij direct bij een playlist van video's van Laat eens zien! voor dat domein. De meest relevante video's voor een leerling staan bovenaan.

Kan ik Laat eens zien! ook thuis openen, zodat ik de lessen kan voorbereiden?

Nieuwe en uiteraard ook bestaande leden van Cédicu krijgen gratis 10 thuisgebruik-accounts, waarmee leerkrachten ook thuis toegang tot de leeromgeving Laat eens zien! kunnen krijgen.
Neem hiervoor contact op met onze Helpdesk.

Is het mogelijk om alleen voor mijn groep een abonnement te nemen?

Nee, de licentieprijs voor de complete leeromgeving Laat eens zien! is gerelateerd aan het aantal ingeschreven leerlingen van uw basisschool. Voor scholen met een groot aantal leerlingen gaan wij uit van een maximum van 350 leerlingen.

Onze school heeft meerdere locaties. Kunnen wij van één abonnement gebruik maken, of moeten wij voor iedere locatie een apart abonnement nemen?

Als uw school meerdere locaties heeft, kunnen wij extra IP-adressen toevoegen aan uw account. Neem hiervoor contact op met onze Helpdesk.

Is de software van Laat eens zien! te gebruiken op een ander digitaal schoolbord dan SMARTboard en ActivBoard?

Ja, Laat eens zien! is op alle digitale schoolborden te gebruiken, omdat het in een internet browser draait. Bij gebruik van SMARTboard en ActivBoard is Laat eens zien! geïntegreerd in de software van de fabrikant.

Technische vragen

IP adres komt niet voor in de database (foutcode 11)

Neem hiervoor contact op met onze Helpdesk.